energielabel
Hoe energiezuinig is uw woning?
Energielabel & energie-index

Energielabel voor een woning nodig? Plan zelf uw afspraak.

MAAK direct EEN AFSPRAAK

Energielabel woningen

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning of bedrijfspand is. Er staat informatie op over de vloerisolatie, ramen en verwarming.

Woningen met een A-label zijn het energiezuinigst. Woningen die het minst zuinig zijn, krijgen een G-label. Ook leest u op het energielabel hoe u de woning energiezuiniger kunt maken. U krijgt het energielabel (d.m.v. energie index rapport) van een deskundige die u zelf kiest. Het energielabel is verplicht als een pand in de verkoop gaat of verhuurd wordt en is maximaal 10 jaar geldig.

Voordelen van een energielabel
Het energielabel kan gunstig zijn voor uw uiteindelijke verkoop- of verhuurprijs. Een groen energielabel (A, B of C) kan de verkoop of verhuur van uw huis versnellen. U leest in het energielabel hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken.

energiescan

Energie-index

Energielabels voor huurwoningen worden bepaald op basis van de zogeheten Energie-Index. Een gediplomeerd inspecteur checkt de woning op ongeveer 150 kenmerken waarna er, middels de geattesteerde VABI-software, een energie index rapport wordt uitgedraaid met berekeningen van de energieprestatie van de woning.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden