Matterport presentatie
Vind hier uw antwoord!
Veelgestelde vragen

Woning fotografie & inmeten

Hoelang duurt het inmeten & fotograferen van een woning?

Dit is lastig te zeggen. Het hangt af van verschillende factoren maar over het algemeen, wanneer het gaat om een standaard ééngezinswoning, zijn wij hier ongeveer anderhalf uur meer bezig.

Moet het per se een zonnige dag zijn voor mooie foto’s?

Het antwoord zou u misschien verbazen: Nee! Dit heeft totaal geen invloed. Vaak is het zelf beter voor de interieur foto’s wanneer het een bewolkte dag is. “Wat gek?!” denk u misschien? Maar dit komt vanwege het feit dat er grote overbelichte vlakken ontstaan in de foto’s wanneer er veel zonlicht een woning binnenkomt.

Wat is de reden dat er een professionele fotograaf ingehuurd moet worden?

De voornaamste reden waarom een professioneel fotograaf zo belangrijk is voor de verkoop is de appratuur en kennis die onze fotograaf heeft. Niet alleen gebruiken wij een speciale camera met een speciale lens ook wordt er gebruik gemaakt van een reportage flitser.  Met deze tools; de appratuur, het fotografische oog van de fotograaf en de nabewerking van de foto’s, zorgen wij voor het optimale resultaat. Zonder deze tools is het resultaat bijna niet te evenaren.

Kunnen mijn eigen foto’s gebruikt worden voor de presentatie?

Dit ligt aan de kwaliteit van de foto’s. Als alle foto’s van uw woning bijvoorbeeld zijn gemaakt met een telefoon is deze kans klein. Maar heeft u bijvoorbeeld mooie plaatjes van uw tuin die in bloem staat kunnen wij hiervan altijd een leuke collage maken die wel gebruikt kan worden voor de presentatie!

Worden de foto’s ook naar ons toegestuurd?

Deze vraag mag u bij uw makelaar neerleggen.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

Van Nesstraat 25a
2404 AV Alphen a/d Rijn

+31 (0)172 700 569
info@teken-visie.nl

Algemene voorwaarden