NEW EDITOR | FLOORPLANNER

Loop met uw klant door hun droomwoning!

Laat u verassen door deze mooie editor waarbij veel mogelijk is! 

Naast de standaard plattegronden kunt u nu ook kiezen voor plattegronden deluxe waarmee u nieuwe ideeën kunt laten uitwerken en hierdoor de potentie van de woning kunt laten visualiseren. De kwaliteit van de plattegronden zijn enorm vooruit gegaan waardoor alles nu echter lijkt en zelfs naar het fotorealistische toe gaat. 

Het is nu mogelijk een budget impressies (zie foto onderaan) vanuit deze floorplanner te bestellen. Uiteraard is er kwalitatief nog steeds een groot verschil met een echte artist impression maar dat mag de pret niet drukken! Er is nu voor ieder budget een mooi passend product welke absoluut een meerwaarde heeft voor uw presentatie. 

Heeft u een koper voor een woning en hebben zij speciale wensen/ ideeën of een gedateerde woning die opgefrist dient te worden? Het blijft lastig hier door heen te kijken en een beeld te vormen van iets wat nog niet bestaat. Uiteraard staan wij te popelen hierbij te helpen! 

Wilt u meer weten? Wij komen het graag demonstreren onder het genot van een bakje koffie! Dit kan bij ons maar ook bij u op kantoor.

Plattegrond
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden