Bouwkundige tekeningen
Plattegronden

Maak het plaatje compleet.

Onze plattegronden maken dat u een grote kans op een hogere plaatsing in Funda, hierdoor trekt het meer bezoekers en zal uw woning of bedrijfspand sneller verkocht worden.

Meer Informatie

2D & 3D plattegronden

Wij maken uw plattegronden op basis van de door u aangeleverde (bouw)tekening. Heeft u geen (bouw)tekening? Wij kunnen uw woning of bedrijfsruimte inmeten volgens de NEN2580-normen en aan de hand hiervan uw plattegronden maken. 

Een plattegrond zegt meer dan vele foto’s. Met onze professionele plattegronden krijgen bezoekers een goed beeld van de woningindeling. Deze plattegronden zijn in een klik om te zetten van 2D naar 3D. Zo kan een nieuwe indeling gemaakt worden van kamers. Ook kunnen er meubels in geplaatst worden om meer beleving te creëren. 

Teken-Visie kan uw plattegronden maken en levert standaard Floorplanner plattegronden, inclusief maatvoering en ingekleurde ruimtes. Het toevoegen van meubels is mogelijk op aanvraag.

Plattegrond

Bouwkundige 2D plattegronden 

2D plattegronden zijn overzichtelijk en passen in elke verkoopbrochure. Van een eenvoudige schets of bouwtekening op papier maken wij een gekleurde digitale plattegrond. Deze plattegrond geeft een beter beeld van de ruimte en indeling van het object. 

Plattegrond

De bouwkundige plattegrond kan de volgende onderdelen bevatten:

• Afmetingen en oppervlaktes
• Functies per ruimte
• Mogelijke verdiepingen
• Opmaak in uw eigen huisstijlkleuren

Meer Informatie
Plattegrond

Architecten plattegronden

Met Autocad kan Teken-Visie gedetailleerde 2D plattegronden maken. Hoewel niet interactief kunnen wij de ruimtes voor u inrichten.

Element toevoegen Ervoor Erna Volgorde wijzigen Naar voren Naar achteren Wisselen Verwijderen Meer Informatie

VOORBEELDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden