Bouwkundige tekeningen
Plattegronden

Maak het plaatje compleet.

Met onze plattegronden maakt u een grote kans op een hogere plaatsing in Funda, hierdoor trekt het meer bezoekers en zal uw woning of bedrijfspand sneller verkocht worden.

Meer Informatie

2D & 3D plattegronden

Wij maken uw plattegronden op basis van de door u aangeleverde (bouw)tekening. Heeft u geen (bouw)tekening? Wij kunnen uw woning of bedrijfsruimte inmeten volgens de NEN2580-normen. 

Een plattegrond zegt meer dan vele foto’s. Met onze professionele plattegronden krijgen bezoekers een goed beeld van de woningindeling. Deze plattegronden zijn in een klik om te zetten van 2D naar 3D. Zo kan er een nieuwe indeling gemaakt worden van kamers. Ook kunnen er meubels in geplaatst worden om meer beleving te creëeren. 

Teken Visie levert u standaard Floorplanner plattegronden inclusief maatvoering en ingekleurde ruimtes maar exclusief meubels, deze zijn op aanvraag toe te voegen.

Plattegrond

Bouwkundige 2D plattegronden 

Deze plattegronden zijn overzichtelijk en passen in elke verkoopbrochure. Van een eenvoudige schets of bouwtekening op papier maken wij een gekleurde digitale plattegrond. Deze plattegrond geeft een beter beeld van de ruimte en indeling van het object. 

Plattegrond

De bouwkundige plattegrond kan de volgende onderdelen bevatten:

• Afmetingen en oppervlaktes
• Functies per ruimte
• Mogelijke verdiepingen
• Opmaak in uw eigen huisstijlkleuren

Meer Informatie
Plattegrond

Architecten plattegronden

Met Autocad maakt Teken-Visie gedetailleerde 2D plattegronden. Hoewel niet interactief, is het wel mogelijk dat wij de ruimtes voor u inrichten. 

Meer Informatie

VOORBEELDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

Van Nesstraat 25a
2404 AV Alphen a/d Rijn

+31 (0)172 700 569
info@teken-visie.nl

Algemene voorwaarden