Matterport presentatie
Matterport presentatie

Een Matterport presentatie is gebruikersvriendelijk, eenvoudig te navigeren en geschikt voor alle mobiele apparaten. Een presentatie die zeker de aandacht trekt én te gebruiken is op Funda!

Matterport presentatie

Dollhouse

Bekijk het pand als een waar poppenhuis in 3D. De vorm, het aantal verdiepingen en alle kamers zijn in één oogopslag zichtbaar. Zo krijgt de potentiële koper een goed beeld van de indeling van de ruimte.

Matterport presentatie

Virtuele tour

De bezoeker kan de gehele ruimte doorlopen alsof hij echt in het pand rondloopt. Ieder hoekje, boven en onder, het kan allemaal geïnspecteerd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om een bepaald gedeelte te laten zien. Voor de tour kunt u bepalen om de bezoeker een voorgeprogrammeerde route te laten lopen of u kunt klikbare informatietags toevoegen waarin meer informatie staat in de vorm van tekst, audio, video en/of beeld. Met de cirkels op de grond kunnen de bezoekers zich voortbewegen door het 3D model.

Matterport presentatie

Plattegronden

Met een plattegrond kunnen de bezoekers het pand per verdieping van bovenaf bekijken. Deze plattegronden lenen zich ook uitstekend voor Funda.

Matterport presentatie

360º foto's

De 360 graden foto’s waaruit het 3D model wordt opgebouwd, kunnen ook gebruikt worden binnen de presentatie. Bijvoorbeeld als een pand een prachtig uitzicht heeft.

Matterport presentatie

Verdiepingen

In elk stadium van de presentatie (dollhouse, plattegronden, virtual tour) kan geswitcht worden tussen de verdiepingen. Dit scheelt geklik als de bezoeker wil wisselen tussen de etages.

Matterport presentatie

Informatietags

Binnen het pand is er de mogelijkheid om extra informatie toe te voegen, hotspots genaamd. Deze worden toegevoegd met Mattertags. Tags zijn video’s, audioberichten, teksten en/of beelden. Hiermee licht u belangrijke elementen binnen het gebouw uit wat de bezoeker de kans geeft snel informatie te vergaren.

Matterport presentatie

Automatische tours

Deze functie is handig voor presentaties. Wij kunnen vooraf een route instellen naar uw wensen. Bijvoorbeeld een route die alleen voor een bepaalde doelgroep van toepassing is. Met één druk op de knop loopt de klant als het ware door het pand en hoeft zelf niks te doen.

Ook enthousiast geworden?

Graag bespreken wij de mogelijkheden om uw huis en/of pand op deze unieke manier in de markt te zetten.

VOORBEELD

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden