Matterport presentatie
Matterport presentatie

Zet 360° foto's om in 3D ruimtes.
Het is gebruikersvriendelijk, eenvoudig te navigeren en geschikt voor alle mobiele apparaten. Een presentatie die zeker de aandacht trekt en te gebruiken op Funda!

Matterport presentatie

Dollhouse

Bekijk het pand als een waar poppenhuis in 3D. De vorm, het aantal verdiepingen en alle kamers worden in één oogopslag zichtbaar. Zo krijgt de potentiële koper een goed beeld van de indeling van de ruimte.

Matterport presentatie

Virtuele tour

De gehele ruimte kan doorlopen worden alsof de bezoeker echt in het pand rondloopt. Ieder hoekje, boven en onder het kan allemaal geïnspecteerd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om een bepaald gedeelte te laten zien. Tijdens de tour kunt u kiezen om een voorgeprogrammeerde route te lopen of kunt u informatie tags aanklikken waarin meer informatie staat in de vorm van tekst, audio, video en/of beeld. Door de cirkels op de grond kunt u zich voortbewegen door het 3D model.

Matterport presentatie

Plattegronden

Bekijk het pand en per verdieping van bovenaf. Zo kan de indeling per verdieping goed en snel bekeken worden. Deze plattegronden lenen zich ook uitstekend voor Funda.

Matterport presentatie

360º foto's

Naast dat het 3D model opgebouwd wordt uit 360º foto's, kunnen deze foto's ook gebruikt worden binnen de presentatie. Bijvoorbeeld bij een prachtig uitzicht.

Matterport presentatie

Verdiepingen

In elk stadium van de presentatie (doll house, plattegronden, virtual tour) kan er geswitcht worden tussen de verdiepingen. Dit scheelt een hoop geklik als u wilt wisselen tussen de etages.

Matterport presentatie

Informatie tags

Binnen het pand is er de mogelijkheid om extra informatie toe te voegen, hotspots genoemd. Deze worden toegevoegd d.m.v. Mattertags. Denk hierbij aan een video, audio, tekst en/of beeld. Hiermee licht u belangrijke elementen binnen het gebouw uit en kan de bezoeker snel informatie vergaren.

Matterport presentatie

Automatische tours

Deze functie is handig voor presentaties. Wij kunnen vooraf een route instellen die u wenst. Bijvoorbeeld een route die alleen voor een bepaalde doegroep van toepassing is. Met 1 druk op de knop loopt de klant als het ware door het pand en hoeft zelf niks te doen.

Ook enthousiast geworden?

Graag bespreken wij de mogelijkheden om uw huis en/of pand op deze unieke manier in de markt te zetten!

VOORBEELD

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

Van Nesstraat 25a
2404 AV Alphen a/d Rijn

+31 (0)172 700 569
info@teken-visie.nl

Algemene voorwaarden