Artist impression
Neem een kijkje in de toekomst!
ARTIST IMPRESSIONS

Artist impressies zijn ideaal voor promotiemateriaal van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. 

Artist impression
MEER INFORMATIE

Interieur

Door middel van artist impressions geeft u een kijkje in de toekomst. Woningen of panden die kaal zijn brengt u tot leven met onze impressies. Klanten zullen sneller een beleving voelen bij het pand en door zullen door de kale (of minder aantrekkelijke) ruimte heen kunnen kijken.

Wij maken uw pand inzichtelijk met interactieve 3D technieken. Wij tekenen fotorealistische afbeeldingen van zowel het interieur als het exterieur. Ook is het mogelijk om een 3D animatiefilm of panorama te maken. Op deze manier lukt u virtueel door een omgeving of ruimte heen lopen. 

Artist impressies zijn ideaal voor promotiemateriaal van bijvoorbeeld een nieuwbouw project. Denk aan bijvoorbeeld websites, brochures en bouwborden. Teken Visie heeft een eigen studio waar u ook dit werk uit handen kunt geven.

Samen met u komen de artist impressions tot stand zodat het uw doelgroep perfect aanspreekt. Ook is een Artist impression een perfect communicatiemiddel in het overleg met opdrachtgever, gemeente, buurtbewoners of andere partijen.

Artist impression

Exterieur

Een andere naam voor deze 3D visualisatie is architectuurvisualisatie. De geveltekeningen van de architect worden door middel van professionele 3D architectuurvisualisatie software omgezet in een fotorealistische 3D exterieurafbeelding. Zo’n sfeerimpressie toont wat voor uitstraling een vastgoedobject heeft of zal krijgen. Nog niet bestaande vastgoedobjecten en verbouwingen aan bestaande vastgoedobjecten worden levensecht. 

U laat zien hoe een object in de toekomst kan of gaat veranderen en hoe mooi deze gaat worden. Wij maken exterieurimpressies voor bestaande bouw, verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Teken Visie kan voor u niet alleen van 1 vastgoedobject een fotorealistische 3D exterieurimpressie maken, maar ook van een straat of een hele wijk. Dit wordt ook wel vogelvlucht of vogelperspectief genoemd. Op de straat of van de wijk van bovenaf kan dan worden ingezoomd op de details van het bouwwerk.

VOORBEELDEN INTERIEUR

VOORBEELDEN EXTERIEUR

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

Van Nesstraat 25a
2404 AV Alphen a/d Rijn

+31 (0)172 700 569
info@teken-visie.nl

Algemene voorwaarden