Artist impression
Neem een kijkje in de toekomst!
ARTIST IMPRESSIONS

Artist impressies interieur zijn ideaal voor promotiemateriaal van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. 

Artist impression
MEER INFORMATIE

Artist impressions Interieur

Door middel van artist impressies geeft u een kijkje in de toekomst. Woningen of panden die kaal zijn, brengt u met onze impressies tot leven. Klanten zullen sneller een beleving voelen bij het pand en door de kale (of minder aantrekkelijke) ruimte heen kijken.

Wij maken uw pand inzichtelijk met interactieve 3D technieken. Wij tekenen fotorealistische afbeeldingen van zowel het interieur als het exterieur. Ook is het mogelijk een 3D animatiefilm of panorama te maken. Op deze manier kunt u virtueel door een omgeving of ruimte heen lopen.

Artist impressies interieur zijn ideaal voor promotiemateriaal van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Denk aan websites, brochures en bouwborden. Teken-Visie heeft een eigen studio waardoor wij u ook dit werk uit handen kunnen nemen.

Samen met u komen de artist impressies tot stand, zodat het uw doelgroep perfect aanspreekt. Ook is een artist impressie een perfect communicatiemiddel in het overleg met opdrachtgever, gemeente, buurtbewoners en andere partijen.

Artist impression

Exterieur

Een andere naam voor deze 3D visualisatie is architectuurvisualisatie. De geveltekeningen van de architect worden door professionele 3D architectuurvisualisatie-software omgezet in een fotorealistische 3D exterieurafbeelding. Zo’n sfeerimpressie toont de uitstraling die een vastgoedobject heeft of zal krijgen. Nog niet bestaande vastgoedobjecten en verbouwingen aan bestaande vastgoedobjecten worden levensecht.

U laat zien hoe een object in de toekomst kan of gaat veranderen en hoe mooi deze gaat worden. Wij maken exterieurimpressies voor bestaande bouw, verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Teken-Visie kan van één vastgoedobject een fotorealistische 3D exterieurimpressie maken, maar ook van een straat of zelfs een hele wijk. Dit wordt ook wel ‘vogelvlucht’ of ‘vogelperspectief’ genoemd. Op straat of wijk kan dan van bovenaf worden ingezoomd op de details van het bouwwerk.

VOORBEELDEN INTERIEUR

VOORBEELDEN EXTERIEUR

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden