window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-154888111-1');
VASTGOEDFOTOGRAFIE

Er staan veel huizen te koop, goede foto’s en een interactieve plattegrond toevoegen, is de doeltreffende manier om tussen het enorme aanbod uit te springen en tevens hoger in de zoeklijsten te verschijnen.

Wij kunnen voor een professionele presentatie van uw woning zorgen. Een professionele vastgoedfotograaf inschakelen is naast een plattegrond een manier om uw vastgoedobject te presenteren en daardoor sneller te verkopen.

Zeker in de huidige markt is het belangrijk om op te vallen op websites zoals funda en uitnodigende foto’s zorgen niet alleen voor meer interesse maar ook voor meer bezichtigingen en contact met de websitebezoeker. Daarom zien steeds meer makelaars en huiseigenaren in dat foto’s van groot belang zijn bij de verkoop van de woning. De extra kosten worden dan ook dubbel en dwars terugverdient.

Achter elk object schuilt een waardevol verhaal. Teken-Visie zorgt met haar unieke benadering en werkwijze dat dit verhaal visueel gemaakt wordt. Raak de potentiële koper met een sfeervolle presentatie die zorgt voor een ware beleving. Geen groothoek foto’s of een verheerlijking van de werkelijkheid, maar focus op de unieke kenmerken.

Resultaat: een grotere doelgroep en meer (effectieve) bezichtigingen. Teken-Visie behaald deze doelen d.m.v. de unieke combinatie van professionele fotografie, 360 graden foto’s, hoogtefoto’s & video’s.