STYLING

Styling is eigenlijk je huis sfeervol maken. Door middel van meubels, gordijnen, een behang, decoratie etc maak je een mooi geheel wat voldoet aan je woon wensen om uit eindelijk een droom paleisje van je eigen woning te maken of uw woning ietsje op te krikken zodat hij sneller verkocht zal worden.

Styling particulier

Niet iedereen heeft de creativiteit om vooruit een beeld te vormen van hoe een ruimte er uit kan komen te zien na bijvoorbeeld een nieuw behangetje, paar nieuwe kussens op de bank etc. Welke kleuren goed passend zijn bij elkaar om uit eindelijk een mooi geheel te krijgen. In dat geval kan een styliste echt iets voor u zijn!

Samen met de klant beginnen we met het bekijken van de ruimte(s) die de styling krijgt. Vervolgens bespreken we welke style de klant mooi vind. (landelijk, klassiek, strak en modern etc). Welke kleuren spreken de klant erg aan en welke juist niet?
Wat is het budget wat de klant te besteden heeft? Is het budget laag dan is er een mogelijkheid om in het ontwerp bestaande meubels terug te laten komen alleen dan in een andere kleur, zodat de klant kan zien dat soms een likje verf ook wonderen kan doen!

Zodra wij exact weten wat de wensen van de klant zijn gaan wij aan de slag om een mooi ontwerp te maken.

Styling voor makelaars en verkopers

Ook in dit geval is het zo dat kopers vaak geen beeld kunnen vormen van hoe een woning er uit kan komen te zien na bepaalde werkzaamheden. Door een woning dat in de verkoop staat te laten stylen of een ontwerp te laten maken van de woning, kan dat net het laatste duwtje in de rug geven voor de koper om een woning toch te kopen.

Heeft u uw woning laten stylen dan loopt de koper door een nette opgeruimde woning die er meteen al gezellig en aantrekkelijk uitziet door middel van de accessoires, geschilderde muur etc.
Heeft u een ontwerp laten maken dan hebben ze direct een voor en na situatie van hoe een woning er uit zou kunnen zien na wat schilder werkzaamheden etc.

Ook dit kan voor de koper net even dat laatste stapje over de drempel zijn om de woning te kopen.

Als uw woning al een tijd te koop staat en u hem niet verkocht krijgt dan is styling zeker een aanrader!
Het kan namelijk voorkomen dat u moet zakken met de verkoopprijs van uw woning. Het eenmalig uitgeven van 500 euro aan een styliste kan voorkomen dat u (bijvoorbeeld) 5000 euro moet zakken met de verkoop prijs!

Inrichting modelwoningen

Voor woningen die nog gebouwd moeten worden of in de bouw zijn hebben ze vaak modelwoningen. Door een modelwoning in te laten richten en te laten stylen kan een koper alvast zien hoe een woning er uit komt te zien. Door middel van de meubels zie er in staan krijgt de koper meteen een beeld van hoe groot de ruimtes zijn etc.