ARTIST IMPRESSIONS

Een duidelijke presentatie van een vastgoedobject is in deze tijd erg belangrijk. Door middel van artist Impressions maakt u een object of project zichtbaar en kunt u een eerste indruk en beleving geven.

Wij maken uw object of project inzichtelijk met interactieve 3D technieken. Zo kunnen wij voor u fotorealistische afbeeldingen tekenen van zowel het interieur als het exterieur. Het is daarnaast ook mogelijk om een 3D animatiefilm of panorama te maken. Op deze manier kunt u virtueel door een omgeving of ruimte heen. De artist impressions zijn ideaal voor uw flyers en brochures en zijn goed te combineren met onze plattegronden.

Artist impression interieur

Een vastgoedobject optimaal in beeld brengen kan niet zonder een mooie 3D interieurvisualisatie. Bij interieurvisualisaties is het van groot belang dat u uw doelgroep op de juiste manier aanspreekt en de inrichting tot hun recht laat komen. Wij visualiseren interieurinrichtingen naar iedere wens en smaak. We maken interieurimpressies of interieuranimaties die de juiste sfeer en beleving overbrengen.

Niet ingerichte ruimtes worden hierdoor levensecht. U laat met de 3D interieurvisualisaties zien hoe een ruimte in de toekomst kan of gaat veranderen en hoe mooi deze gaat worden. Op deze manier kunt u de presentatie van een woning of kantoorpand compleet maken. Onze 3D interieurimpressies worden onder andere gebruikt voor websites, verkoopbrochures, bouwborden en andere vastgoedcommunicatie.

Artist impression exterieur

Bij een exterieurimpressie wordt het vastgoedobject vanaf de buitenzijde gepresenteerd. Een andere naam voor 3D visualisatie is architectuurvisualisatie. De geveltekeningen van de architect worden door middel van professionele 3D architectuurvisualisatie software omgezet in een fotorealistische 3D exterieurafbeelding. Zo’n sfeerimpressie toont wat voor uitstraling een vastgoedobject heeft of zal krijgen. Nog niet bestaande vastgoedobjecten en verbouwingen aan bestaande vastgoedobjecten worden levensecht. 

U laat zien hoe een object in de toekomst kan of gaat veranderen en hoe mooi deze gaat worden. Wij maken exterieurimpressies voor bestaande bouw, verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Teken Visie kan voor u niet alleen van 1 vastgoedobject een fotorealistische 3D exterieurimpressie maken, maar ook van een straat of een hele wijk. Dit wordt ook wel vogelvlucht of vogelperspectief genoemd. Op de straat of van de wijk van bovenaf kan dan worden ingezoomd op de details van het bouwwerk.