PLATTEGRONDEN

Er zijn verschillende manieren om een vastgoedobject te presenteren. Een overzichtelijke manier is om een plattegrond te laten zien. Uit onderzoek blijkt dat 53% van de huizenzoekers langer een aanbod bekijkt als er een plattegrond is toegevoegd. Hieronder ziet u de verschillende typen plattegronden die Teken-Visie u kan leveren.

Funda-Floorplanner plattegrond

Plattegronden zijn steeds meer een onderscheidende factor bij het presenteren van een woning. Een plattegrond van een huis kan soms meer zeggen dan vele foto’s. Met een professionele plattegrond krijgen bezoekers een beter beeld van de indeling van een woning. De Floorplanner plattegrond zowel in 2D als in 3D worden bekeken. De bezoekers kunnen eenvoudig de plattegrond aanpassen aan hun smaak en zo de mogelijkheden van de verschillende ruimtes van de woning beleven. De woning wordt met een dergelijke plattegrond langer en intensiever bekeken. Hiermee vergroot u de kans op contacten met de woningzoekende en op een hogere plaatsing op Funda. De kans dat u de woning sneller verkoopt wordt hiermee vergroot. Teken Visie levert u standaard Floorplanner plattegronden inclusief maatvoering en ingekleurde ruimtes maar exclusief meubels.
Het is ook mogelijk om de plattegrond al door ons te laten voorzien van standaardinrichting.

Bouwkundige plattegronden

Bouwkundige plattegronden kan Teken Visie voor u maken in 2D. Deze plattegronden zijn overzichtelijk en passen in elke verkoopbrochure. Van een eenvoudige schets of bouwtekening op papier maken wij een ingekleurde digitale plattegrond. Deze plattegrond geeft een beter beeld van de ruimte en indeling van het object. De bouwkundige plattegrond kan de volgende onderdelen bevatten:

  • Afmetingen en oppervlaktes
  • Functies per ruimte
  • Mogelijke verdiepingen
  • Opmaak in uw eigen lay-out

Architecten plattegronden

Met Autocad maakt Teken-Visie gedetailleerde 2D plattegronden. Hoewel niet interactief, is het wel mogelijk dat wij de ruimtes voor u inrichten. Wilt u meer informatie over interactieve plattegronden? Bekijk dan ook floorplanner plattegronden
3D plattegronden bieden een echt kijkje in de woning. Net even iets extra’s ten opzichte van 2D plattegronden! Met deze plattegronden krijgt de koper een goed idee van hoe groot de ruimte is.

3D plattegronden worden vaak ingezet voor nog te realiseren woningen/nieuwbouw projecten. Daarom zijn ze tevens uitermate geschikt om verbouwingen in bestaande objecten perfect te visualiseren. Het effect van een 3D-plattegrond werkt los van het in beeld brengen van de grootte en mogelijkheden van een ruimte ook op de hersenen. Een kijker kan zich beter inleven in een 3D getekend object omdat er virtueel diepte gecreëerd wordt.
3D plattegronden zijn daarom ook zeer geschikt om ingewikkelde ruimtes te visualiseren.