VERBOUWEN

WIJ ZORGEN VOOR EEN VLOTTE START
VAN UW VERBOUWPROJECT!

U wilt verbouwen, vaak is het omzetten van de concrete ideeën, naar papier een lastige klus. Terwijl dit juist voor de aannemer en de gemeente belangrijk is. Teken-Visie helpt u graag bij het maken van professionele bouwtekeningen die een goede basis vormen voor een goed verlopend bouwproject.

Wanneer u plannen heeft om te gaan verbouwen wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw plannen ook vergunbaar zijn. Oftewel, heeft het plan bij de gemeente een kans van slagen. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de kansen die er zijn. 

Het belang van een goede bouwtekening
Professionele bouwtekeningen zorgen altijd voor een goede basis, waarmee de eerste stenen voor een succesvol bouwproject worden uitgezet. U heeft zelf vaak alle wensen en eisen al goed uitgedacht, een bouwtekening zorgt ervoor dat al uw wensen en eisen ook nog eens goed op papier komen te staan.

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft de gemeente professionele bouwtekeningen nodig. Teken-Visie verzorgt bouwtekeningen die alles bevatten voor een soepele bouwaanvraag bij de gemeente. Wij kunnen de vergunningsaanvraag voor u uit handen nemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf onze bouwtekeningen gebruiken om de aanvraag te doen.

Met bouwtekeningen van een bouwkundig tekenbureau is de kans dat uw aanvraag meteen in behandeling wordt genomen velen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat er vlot gestart kan worden met uw verbouwproject!