Teken-Visie
Vergunning nodig voor uw project? Snelle offerte!
Wij verzorgen de vergunning van uw (ver)bouwproject

Vergunning nodig voor uw verbouwing?

Bouwvergunning nodig voor uw bouw- of verbouwproject? Wij verzorgen het vergunningstraject van indienen tot vergunning. We helpen u graag bij het veilig en probleemloos realiseren van uw project.

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het aanvragen van de omgevingsvergunning en het voltooien van de vereiste documentatie. We nemen de tijd om uw plannen te begrijpen en zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie op orde is zodat de vergunning moeiteloos aangevraagt kan worden.

Of u nu een kleine verbouwing of een groot bouwproject plant, Tekenen Visie biedt een breed scala aan diensten die aan uw behoeften voldoen. We zijn er trots op dat we efficiënte, snelle en kosteneffectieve oplossingen bieden om u te helpen uw projecten tot een succesvol einde te brengen.

Wanneer u uw plannen laat uitwerken, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw plannen ook vergunbaar zijn. Oftewel, heeft het plan bij de gemeente kans van slagen? Hiervoor is het belangrijk om een vergunningscheck te doen en het bestemmingsplan te controleren.

Het belang van een goede bouwtekening

Professionele bouwtekeningen zorgen voor een goede basis, waarmee de eerste stenen voor een succesvol bouwproject kunnen worden geplaatst. U heeft zelf vaak alle wensen en eisen al uitgedacht, een bouwkundige tekening zorgt ervoor dat al deze wensen en eisen op de juiste manier op papier komen te staan.

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft de gemeente professionele bouwtekeningen nodig. Teken Visie verzorgt bouwtekeningen die aan alle eisen voldoen voor een soepele bouwaanvraag bij de gemeente. Wij kunnen de vergunningsaanvraag voor u uit handen nemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf onze bouwtekeningen gebruiken om de aanvraag te doen.

Met bouwtekeningen van een bouwkundig tekenbureau is de kans dat uw aanvraag door de gemeente meteen in behandeling wordt genomen, vele malen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u vlot kunt starten met uw verbouwproject. 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden