Blauwdruk Ronhaar
Beschikt u over archieftekeningen, en wilt u deze digitaliseren?
Teken Visie digitaliseert uw tekeningen in no-time!

Archieftekeningen digitaliseren?

Bouwvergunning nodig voor uw bouw- of verbouwproject? Voor een omgevingsvergunning moet u ten alle tijde de huidige situatie aanleveren. Vaak zijn hiervoor alleen scans van hele oude tekeningen beschikbaar. Wij helpen u graag bij het digitaliseren van deze tekeningen.

Het grote voordeel hiervan is dat u naast de PDF tekening ook het bronbestand (bijv. DWG file) heeft van deze tekening. Hierdoor kan er altijd verder gewerkt worden in dit bestand en dus aan deze tekening. Met het .DWG bestand kunt u eigenlijk bij ieder bouwkundig tekenbureau aankloppen omdat dit een universeel bestand is waar iedereen mee uit de voeten kan.

Of u nu een kleine verbouwing of een groot bouwproject plant, Tekenen Visie biedt een breed scala aan diensten die aan uw behoeften voldoen. We zijn er trots op dat we efficiënte, snelle en kosteneffectieve oplossingen bieden om u te helpen uw projecten tot een succesvol einde te brengen.

Heeft u tekeningen die gedigitaliseerd moeten worden? Of heeft u hulp nodig bij het opvragen van de juiste tekeningen voor een compleet dossier van uw woning? Vraag een offerte aan, we helpen graag.

Het belang van een goede bouwtekening

Professionele bouwtekeningen zorgen voor een goede basis, waarmee de eerste stenen voor een succesvol bouwproject kunnen worden geplaatst. U heeft zelf vaak alle wensen en eisen al uitgedacht, een bouwkundige tekening zorgt ervoor dat al deze wensen en eisen op de juiste manier op papier komen te staan.

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft de gemeente professionele bouwtekeningen nodig. Teken Visie verzorgt bouwtekeningen die aan alle eisen voldoen voor een soepele bouwaanvraag bij de gemeente. Wij kunnen de vergunningsaanvraag voor u uit handen nemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf onze bouwtekeningen gebruiken om de aanvraag te doen.

Met bouwtekeningen van een bouwkundig tekenbureau is de kans dat uw aanvraag door de gemeente meteen in behandeling wordt genomen, vele malen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u vlot kunt starten met uw verbouwproject. 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden