Bouwkundige tekeningen
Constructieberekening nodig? Binnen 5 minuten offerte.
Via onze partner ConstructieShop.nl
Constructieberekeningen constructeur verbouw 1 1

Constructieberekening nodig voor uw verbouwing?

Constructieberekening nodig voor uw bouw- of verbouwproject? Voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning heeft u (bijna) altijd een constructieberekening nodig. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en aanvragen van de vergunning. Onze partner ConstructieShop.nl is u graag van dienst bij het maken van de constructieberekening.

Hoe gaat het in zijn werk? In 5 stappen naar een omgevingsvergunning via Teken Visie en Constructieshop

1. U heeft opdracht gegeven aan Teken Visie om de tekeningen en vergunningsaanvraag te doen voor uw project.

2. Teken Visie ontwerpt en maakt de bouwtekeningen voor uw project. 

3. Met deze tekeningen vragen wij een offerte voor u aan bij Constructieshop.nl Bij akkoord offerte gaat ConstructieShop.nl aan de slag met het maken van de berekeningen.

4. Constructieshop levert de constructieberekeningen. Met onze tekeningen en de constructieberekeningen vragen we voor u de omgevingsvergunning aan.

5. U heeft de omgevingsvergunning voor uw project ontvangen. De aannemer kan aan de slag met uw verbouwing!

Constructieberekeningen constructeur verbouw 1 1

Het belang van een goede constructieberekening

Dankzij de constructieberekening weet de gemeenteambtenaar dat de verbouwing voldoet aan het Bouwbesluit. Een goede constructieberekening zorgt voor een goed en duidelijk bouwplan voor de aannemer. Daarnaast kan de aannemer dankzij het constructieve rapport zijn offerte maken. Tot slot is de constructieberekening belangrijk voor de verzekering. Onze constructeur is verzeker bij Centraal Beheer Achmea.

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft de gemeente professionele bouwtekeningen en constructieberekeningen nodig. Teken Visie verzorgt bouwtekeningen die aan alle eisen voldoen voor een soepele bouwaanvraag bij de gemeente. Wij kunnen de vergunningsaanvraag voor u uit handen nemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf onze bouwtekeningen en constructieberekeningen gebruiken om de aanvraag te doen.

Partnership ConstructieShop.nl en Teken Visie Wij zijn dit partnership aangegaan omdat we onze klanten willen garanderen dat ze met ons ontwerp een goede constructieberekening laten maken. Een constructieberekening is essentieel voor een veilige en goede verbouwing. Op deze manier verzekeren wij dat onze ontwerpen in de praktijk op een goede manier worden uitgevoerd.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden