Nokverhoging
Meer ruimte op zolder
Nokverhoging? Binnen 24 uur offerte.

Voor een nokverhoging heeft u altijd een vergunning nodig.

Voor het realiseren van een nokverhoging is in principe altijd een vergunning nodig.

Vergunningaanvraag

Vergunning nokverhoging

Erg belangrijk zijn de bouwkundige tekeningen en berekeningen die uw gemeente voor een nokverhoging verwacht. Bij een verbouwing als deze komen meer eisen kijken die bouwkundig moeten kloppen. Zoals dat de nok evenwijdig aan de gevel moet zijn. Je hebt te maken met minimale en maximale breedtes en gemetselde schoorstenen moeten gerespecteerd worden. En zo zijn er meer eisen waaraan een nokverhoging moet voldoen.

De vergunning moet aangevraagd worden bij de gemeente. Teken-Visie maakt de bouwtekeningen, constructieberekeningen voor de nokverhoging en levert de benodigde documenten aan bij de gemeente waardoor een vergunning correct wordt aangevraagd. 

OFFERTE VERGUNNING AANVRAGEN

Soorten nokverhoging

Enkelzijdige nokverhoging

Dubbelzijdige nokverhoging

Enkelzijdige nokverhoging met dakkapel

Bezwaar tegen uw plannen

Let wel: Uw buren kunnen bezwaar maken tegen de bouw van een dakkapel. Bezwaar maken kunnen zij tot 6 weken nadat de gemeente de vergunning heeft toegewezen.

Uw vergunningaanvraag zal bij de gemeente (dit verschilt per gemeente) in en op diverse media genoemd worden. Zoals de gemeentepagina in de krant, op de gemeentelijke website en op overheid.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden