uitbouw
Kantoor aan huis of meer ruimte in huis?
Aanbouw bouwen? Binnen 24 uur offerte.

Meer ruimte met een aanbouw

U overweegt een aanbouw aan uw woning. Hierbij komen bouwkundig belangrijke aspecten kijken: Hoe zorgt u constructief voor een sterke muurdoorbraak, welke wandopbouw zorgt voor het gewenste comfort en welke mogelijkheden van verwarmen kunnen worden toegepast in deze nieuwe ruimte?

Voor het realiseren van een aanbouw is niet altijd een vergunning nodig. Toch raden wij aan om bouwkundige tekeningen te laten maken. Wij zoeken direct voor u uit of een bouwvergunning nodig is. Dit scheelt u veel zorgen en tijd.

Vergunningvrij bouwen

Om de aanbouw zonder vergunning te bouwen, moet je voldoen aan eisen. Teken-Visie kan u hierin adviseren en helpen de beste keuzes te maken. Voordeel van vergunningsvrij bouwen, u maakt geen extra kosten voor het aanvragen en u hoeft niet te wachten op de vergunning.

Vergunningaanvraag

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een vergunning nodig zijn, dan moet deze aangevraagd worden bij de gemeente. Teken-Visie helpt hierbij. Wij maken de bouwtekeningen, constructieberekeningen en leveren de benodigde documenten aan bij de gemeente waardoor een vergunning correct wordt aangevraagd. 

Bezwaar tegen uw plannen

Let wel: Uw buren kunnen bezwaar maken tegen de bouw van een dakkapel. Bezwaar maken kunnen zij tot 6 weken nadat de gemeente de vergunning heeft toegewezen.

Uw vergunningaanvraag zal bij de gemeente (dit verschilt per gemeente) in en op diverse media genoemd worden. Zoals de gemeentepagina in de krant, op de gemeentelijke website en op overheid.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden