Bouwkundige tekeningen
BOUWKUNDIGE TEKENINGEN

WIJ ZORGEN VOOR EEN VLOTTE START
VAN UW VERBOUWPROJECT!

Voor het bouwen of verbouwen van een pand, zijn bouwkundige tekeningen in veel gevallen wenselijk. Vaak vanwege de vergunningsprocedure die bij de betreffende gemeente gedaan moet worden. Ook wanneer er geen vergunning nodig is, kunnen bouwkundige tekeningen handig zijn.

U wilt iets nieuws laten bouwen, of juist extra ruimte creëren door te verbouwen. Vaak is het omzetten van de concrete ideeën, naar papier een lastige klus. Terwijl dit juist voor de aannemer en de gemeente belangrijk zijn, ook is de kans op fouten of verwarring tijdens de bouw stukken kleiner met goede tekeningen. Teken-Visie helpt u graag bij het maken van professionele bouwtekeningen die een goede basis vormen voor een goed verlopend bouwproject.  

Wanneer u uw plannen laat uitwerken, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw plannen ook vergunbaar zijn. Oftewel, heeft het plan bij de gemeente een kans van slagen? Hiervoor is het belangrijk om een vergunningscheck te doen en het bestemmingsplan te controleren.

Het belang van een goede bouwtekening

Professionele bouwtekeningen zorgen altijd voor een goede basis, waarmee de eerste stenen voor een succesvol bouwproject worden uitgezet. U heeft zelf vaak alle wensen en eisen al goed uitgedacht, een bouwtekening zorgt ervoor dat al uw wensen en eisen ook nog eens goed op papier komen te staan.

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft de gemeente professionele bouwtekeningen nodig. Teken-Visie verzorgt bouwtekeningen die alles bevatten voor een soepele bouwaanvraag bij de gemeente. Wij kunnen de vergunningsaanvraag voor u uit handen nemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf onze bouwtekeningen gebruiken om de aanvraag te doen.

Met bouwtekeningen van een bouwkundig tekenbureau is de kans dat uw aanvraag meteen in behandeling wordt genomen, velen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat er vlot gestart kan worden met uw verbouwproject. 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

Van Nesstraat 25a
2404 AV Alphen a/d Rijn

+31 (0)172 700 569
info@teken-visie.nl

Algemene voorwaarden