Teken-Visie
Wij zorgen voor een vlotte start van uw (ver)bouwproject
Bouwkundige tekeningen

Bouwkundige Tekeningen

Voor het bouwen of verbouwen van een pand zijn bouwkundige tekeningen in veel gevallen wenselijk. Vaak vanwege de vergunningsprocedure bij de gemeente. Ook wanneer geen vergunning nodig is, kunnen bouwkundige tekeningen handig zijn.

U wilt iets nieuws laten bouwen, of juist extra ruimte creëren door te verbouwen. Vaak is het omzetten van concrete ideeën naar papier een lastige en tijdrovende klus. Terwijl dit juist voor de aannemer en de gemeente enorm belangrijk is. Ook is de kans op fouten of onduidelijkheden tijdens de bouw stukken kleiner met goede tekeningen. Teken Visie helpt bij het maken van professionele bouwkundige tekeningen die een goede basis vormen voor een goed lopend bouwproject.  

Wanneer u uw plannen laat uitwerken, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw plannen ook vergunbaar zijn. Oftewel, heeft het plan bij de gemeente kans van slagen? Hiervoor is het belangrijk om een vergunningscheck te doen en het bestemmingsplan te controleren.

Het belang van een goede bouwtekening

Professionele bouwtekeningen zorgen voor een goede basis, waarmee de eerste stenen voor een succesvol bouwproject kunnen worden geplaatst. U heeft zelf vaak alle wensen en eisen al uitgedacht, een bouwkundige tekening zorgt ervoor dat al deze wensen en eisen op de juiste manier op papier komen te staan.

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning heeft de gemeente professionele bouwtekeningen nodig. Teken-Visie verzorgt bouwtekeningen die aan alle eisen voldoen voor een soepele bouwaanvraag bij de gemeente. Wij kunnen de vergunningsaanvraag voor u uit handen nemen, maar u kunt natuurlijk ook zelf onze bouwtekeningen gebruiken om de aanvraag te doen.

Met bouwtekeningen van een bouwkundig tekenbureau is de kans dat uw aanvraag door de gemeente meteen in behandeling wordt genomen, vele malen groter. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat u vlot kunt starten met uw verbouwproject. 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in!

Contact

T: 010 - 30 73 153
M: info@teken-visie.nl

3071MA, Rotterdam
W.G Witteveenplein 70  


Algemene voorwaarden